Képzéseink, beiratkozás

Tájékoztató a 2019/20-as tanévben induló képzésekről

Az alábbi hivatkozásra kattintva letölthetik az iskolánk 2019/20-as tanévben induló képzéseinek és kapcsolódó fontosabb dátumainak listáját!
Letöltéshez kattintson ide!

Tájékoztató a 2018/19-es képzéseinkről!

Az alábbi hivatkozásra letöltheti a 2018/19-es képzéseink tájékoztatóját!
Képzéseink

Képzési formák

Az intézmény alaptevékenységei:

• 4 évfolyamos gimnáziumi nappali képzés – ÚJ! Képző és táncművészeti fakultáció
  • 2018 szeptemberében indul 4+1 évfolyamos szakgimnáziumi képzés média- és művészeti fotográfus, illetve divat- és stílustervező szakokon.
  • felnőtt oktatás nappali munkarend szerint 16-25 éves korosztály számára
  • felnőtt esti munkarendű oktatás érettségire való felkészítés 16 éves kortól
  • ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA – művészeti tagozatunk a képző- és iparművészet, a táncművészet és dráma iránt érdeklődő tanulók képességeinek fejlesztését folytatja, biztosítja a különböző művészeti szakterületeken való jártasságok megszerzését és gyakorlását. Oktatott művészeti ágak és tanszakok:
    – képző és iparművészeti ág, grafika és festészet, szobrászat és kerámia, környezet és kézműves kultúra tanszak
    – képző és iparművészeti ág, fotó és film tanszak
    – táncművészeti ág, társastánc tanszak
    – báb és színművészeti ág, színművészet tanszak

Intézményünkbe a beiratkozás folyamatos, érdeklődni az intézményvezető: +36 70/3223525 vagy a titkárságon: +36 70/4171737 telefonszámokon.

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok: korábbi végzettséget igazoló bizonyítvány, személyes dokumentumok (személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, tanulói azonosító szám, születés anyakönyvi kivonat).

Nappali tagozaton családi pótlék, árvaellátás, diákigazolvány.

Esti tagozaton diákigazolvány, 20 éves korig családi pótlék igényelhető.

Alapító okiratunk szerint iskolánkba a többi tanulóval együtt nevelhető, oktatható sajátos nevelési igényű (SNI), BTMN tanuló felvételére van lehetőség. Akik a szakértői bizottság határozatában leírtak szerint integráltan oktathatók, nevelhetők. Autista gyerekek felvételére nincs lehetőségünk, továbbá magántanulói státusz a szolnoki tagintézményben nem működik.